OneBoard Pro +: een Android pc en toetsenbord in één

OneBoard-Pro
Is het tijd om wat extra ruimte op je bureau te creëren? Dit kleine Chinese toetsenbord is gevuld met een quad-core Android computer, die alleen nog aangesloten hoeft te worden op een beeldscherm.

Naast alle toetsen op een doorsnee keyboard is er een snoer, USB-ingangen en HDMI-poort te vinden op de OneBoard Pro +. Dit maakt het dus heel gemakkelijk om hem op een monitor of televisie aan te sluiten. Het enige wat je nodig hebt is een HDMI-kabel en een stopcontact.

300 dollar
De aluminium behuizing en individuele LED-lampjes achter de toetsen geven de OneBoard Pro + bovendien een strak uiterlijk, wat ook wel mag voor een prijs van 300 dollar. Het is zelfs mogelijk om hem in combinatie met je normale desktop pc te gebruiken. Met een druk op de knop switch je tussen je pc en de OneBoard Pro +, dankzij de zogenaamde Video Passthrough-functie.

De OneBoard Pro + heeft een 1.8GHz Rockchip RK3288 processor, 2GB aan RAM en draait op Android 4.4. Meer informatie over dit interessante stukje techniek is te vinden op de officiële Chinese website van het toetsenbord.

Oneboard-pro-plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *