OnePlus 3 weer de mist in met update

Auteur: , 9 Reacties
OnePlus 3

Het begint nu een beetje een klucht te worden.

Oxygen OS 3.2.4 zou meer problemen opleveren dan het oplost, zo beweren meerdere gebruikers. Het is zeker niet de eerste keer dat een software-update voor de OnePlus 3 voor problemen zorgt.

Opgelost zijn problemen met autorestart en de audiokwaliteit tijdens het bellen. Nieuw is dat het gebruik van Android Pay plots niet meer mogelijk is, verbinding met 4G soms niet meer werkt dankzij een nieuw LTE-probleem. Deze klachten zijn verschenen op het officiële OnePlus-forum. De thread heeft op het moment van schrijven 188 replies.

Niet echt een grote vooruitgang te noemen, dus. Voor dat laatste issue is online wel een oplossing te vinden: in de telefoon kies je in plaats van een telefoonnummer voor *#*#4636#*#*. Vervolgens ga je naar “Prone information”, dan “Preferred network type” en dan kies je “LTE only”.

Ongetwijfeld zal OnePlus snel een nieuwe update uitbrengen om een en ander te verhelpen. Maar wie weet wat voor problemen dát dan weer met zich mee zal brengen.9 reacties

Pay Peanuts.. get shit.
@martinus: Yiup, en de fanboys maar blijven roepen dat het een Flagship killer is ….
Alle waar is naar zijn geld.
@turbobrick: Want de updates van Apple zijn altijd foutloos toch?
@autogeak: Nee, maar IOS is 1 OS dat alleen door Apple gebruikt wordt en logischerwijs complex.
Android is dat ook maar de fouten die je nu ziet liggen aan One+ want andere Samsung toestellen hebben nergens last van. Het is hun eigen aanpassing/schil die voor de problemen zorgt.
Kijk eens naar een Samsung S7, ook steeds updates en draait als een trein.

Laten we eerlijk zijn, One+ had NOOIT de software als 1 van hun sterkste troefen, en ook nu is dat niet anders.
@turbobrick: cyanogenmod op de oneplus one vond ik alvast zeer goed.
IOS denkt niet na en rolt het vr oude toestellen uit die oertraag worden…
Geld uit mensen kloppen is geen betere tactiek
@BloodSeaker: CM vind ik niet bijster sterk, maar dat is persoonlijk.
Apple doet idd middels software oudere toestellen uitfaseren en dat is idd een slechte zaak, daar heb je helemaal gelijk in.
@turbobrick: heb zelf de oneplus 3 en ben zeker geen fanboy maar gewoon omdat het mooi toestel is en omdat , ik verder kijk dan 90 procent van de rest van de telefoon bezitters die allen maar denken samsung of apple want dat heeft rest ook. Ik heb totaal geen problemen met deze telefoon werkt als een trein. Laat me raden jij hebt een samsung of apple dan val je in mijn ogen onder de mensen van ik heb geen eigen mening en koop wat de rest ook koopt. Dan ben ik blij ik niet in die categorie val. Dan liever problemen met de software dan geen eigen mening
@raym: Ik koop iets omdat ik het beste van het beste op dat moment wil …
Niet omdat de buurman het heeft of omdat het cool is.
Triest als je iets moet kopen omdat je persee anders als de rest wilt zijn want iedereen heeft al een Samsung of Iphone ….
@turbobrick: beetje rare gedachtengang idd. Maar ik heb de OnePlus 3 ook en ik snap alle reviews niet. Hij wordt voornamelijk slecht beoordeeld op zijn accu en zijn camera en dat is echt dikke onzin. Ik kom van de Samsung s5 en de accu is beter en de camera fenomenaal. De camera ligt op sommige vlakken net boven het niveau van de s7 en op sommige vlakken er net onder. Kijk maar eens wat camera reviews op YouTube. Alleen het filmen van de s7 is wel wat beter omdat de stabilisatie op de OnePlus 3 zijn werk niet doet. Het opladen van de OnePlus 3 is echt een verademing. Ik heb hem gelukkig nog niet geupdate.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).