OnePlus Bullets Wireless 2: dit of de AirPods, Galaxy Buds?

Auteur: , Geen reacties
Maak kennis met de OnePlus Bullets Wireless 2

Naast nieuwe smartphones heeft OnePlus ook een nieuwe generatie Bullets gepresenteerd.

OnePlus spreekt over een succes met de eerste generatie Bullets. Dit zijn de draadloze oortjes die OnePlus in het gamma heeft. Het is een multifunctionele draadloze hoofdtelefoon. Dat wil zeggen dat je zoveel onderweg als tijdens het sporten gebruikt kunt maken van de oortjes.

Maak kennis met de OnePlus Bullets Wireless 2

Aan dat succes wil OnePlus een vervolg geven in vorm van de Bullets Wireless 2. De Chinese techfabrikant heeft de audiokwaliteit naar eigen zeggen verbeterd ten opzichte van het oude model. Er zitten twee drivers van Knowles in het apparaat verwerkt en er is een dynamische driver van GoerTek aanwezig voor geluid in het midden en voor de bas.

Maak kennis met de OnePlus Bullets Wireless 2

Net als de nieuwe OnePlus 7, beschikt de Bullets Wireless 2 over de nieuwste Warp Charge snellaad-technologie van het merk. De hoofdtelefoon hoeft slechts 10 minuten door middel van Warp Charge om te laden om 10 uur mee te gaan. Wanneer de batterij van de Bullets Wireless 2 volledig opgeladen zijn moet je er 14 uur luisterplezier aan kunnen beleven.

Maak kennis met de OnePlus Bullets Wireless 2

De hoofdtelefoon ondersteunt aptX HD. Dit is 24-bits hi-res-audio en moet een betere geluidskwaliteit dan een CD kunnen bieden. Het apparaat maakt verbinding middels Bluetooth 5.0. Ook nieuw met deze Bullets Wireless 2 is dat het ding met meerdere Bluetooth-apparaten tegelijk kan verbinden.

Maak kennis met de OnePlus Bullets Wireless 2

Er zit een aparte Quick Switch-knop op de hoofdtelefoon zodat je van een OnePlus-toestel naar bijvoorbeeld een laptop kunt switchen. Let wel, dit werkt alleen in combinatie met een OnePlus-smartphone. Met Magnetic Control is het mogelijk om een nummer te pauzeren door beide oordopjes tegen elkaar aan te houden. Door de dopjes weer te scheiden zal het nummer verder gespeeld worden.

De OnePlus Bullets Wireless 2 zijn verkrijgbaar in het zwart en is vanaf 21 mei te koop. De draadloze hoofdtelefoon kost 99 euro.

Lees ook: OnePlus 7 & 7 Pro (vanaf 559 euro)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).