Ontvang een melding op je telefoon wanneer je post hebt

Postifier
Ken je dat probleem dat je elke keer voor niets naar de brievenbus loopt om te kijken of er nog wat traditionele snail mail is bezorgd? Dankzij een handig nieuw apparaatje kan je nu op je telefoon een melding krijgen als er post is. Bespaart je weer een paar nutteloze handelingen.

Dankzij de Postifier zou een nutteloze trip naar de brievenbus verleden tijd moeten zijn. Je plaatst dit apparaatje in je bus en de sensoren merken wanneer er iets in wordt gestopt. Je krijgt echter pas een notificatie als je op een afstand van 30 meter (of minder) bent van je brievenbus. Aan de ene kant is dat handig, want zo krijg je pas notificaties op het moment dat je ze nodig hebt, maar het zorgt er ook voor dat je alsnog in de buurt van je brievenbus moet komen om de notificatie te kunnen ontvangen. En juist bij grootgrondbezitters kan dat lastig zijn.

Op dit moment proberen de mensen achter de Postifier via Indigogo $30.000 op te halen om de boel verder te ontwikkelen. De teller staat, met nog 21 dagen te gaan, echter pas op $1.720. Je zou toch denken dat meer luie Amerikanen hier behoefte aan zouden hebben.

[gv data=”Uh-wlD6IpR4″][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *