Ook in deze Nederlandse steden gaat McDonald’s bezorgen

Auteur: , Geen reacties
Ook in deze Nederlandse steden gaat McDonalds bezorgen

Lekker een Maccie eten tijdens het kijken naar Netflix.

Twee jaar geleden kondigde restaurantketen McDonald’s aan te gaan bezorgen in Nederland. Dit doen ze in samenwerking met UberEats. Het concept bestaat al jaren in het buitenland, maar eindelijk was destijds ook ons land aan de beurt.

Het begon in Amsterdam en Amstelveen. Daar werden later andere grote steden als Rotterdam en Den Haag aan toegevoegd. Inmiddels kun je McDonald’s bezorgd krijgen in 14 Nederlandse steden. Recent zijn de steden Breda en Tilburg aan het lijstje toegevoegd. Andere steden zijn onder andere Leiden, Utrecht, Haarlem, Groningen, Delft en Rijswijk.

Of het concept uiteindelijk ook naar Nederlandse dorpen gaat komen waar een McDonald’s zit is nog maar de vraag. Waarschijnlijk blijft het idee behouden tot de steden. Woon je in een dorp, dan zul je toch echt zelf naar een McDonald’s moeten fietsen of rijden om van een Maccie te kunnen genieten. Eén voordeel: ga je op de fiets, dan ben je in elk geval een aantal calorieën kwijt. Dat kun je van die gasten die een McDonald’s bestellen niet zeggen!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).