Opgelet: deze iPhone-hoesjes zijn gevaarlijk

Auteur: , Geen reacties
Opgelet: deze iPhone-hoesjes zijn gevaarlijk

Voorkom nare toestanden en koop deze hoesjes niet.

Je smartphone wil je mooi houden en beschermen. Een hoesje aanschaffen is dan ook volstrekt logisch. Best lullig als zo’n hoesje dan iets anders doet: niet de smartphone, maar de eigenaar slopen. MixBin Electronics, een maker van hoesjes, heeft een terugroepactie op touw gezet. Diverse hoesjes van het bedrijf blijken gevaarlijk voor je huid.

Het gaat om hoesjes met glitter materiaal. De hoesjes kunnen zorgen voor een chemische reactie op de huid. Dit brengt diverse irritaties met zich mee. Denk aan een geïrriteerde huid, of een branderig en jeukerig gevoel. Hoesjes voor de iPhone 6, iPhone 6s en de iPhone 7 van MixBin worden teruggeroepen. In totaal gaat het om meer dan 260.000 hoesjes van bekende merken als Victoria’s Secret, Nordstrom Rack en Amazon.

MixBin is de maker van deze hoesjes voor andere merken. De Amerikaanse consumentenbond heeft al 24 meldingen binnengekregen van bezitters. Van de 24 gevallen gaat het om 19 meldingen uit de Verenigde Staten. Ten minste één gebruiker heeft permanente huidschade opgelopen. Een serieuze zaak dus.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).