Oprichter Dogecoin noemt cryptocurrency een scam

Oprichter Dogecoin noemt cryptocurrency een scam

Oprichter Dogecoin noemt cryptocurrency een scam

Dat is het tegenovergestelde van een slager die zijn eigen vlees keurt. De oprichter van Dogecoin omschrijft cryptocurrency als scam!

Investeren in cryptocurrency kan, net als in aandelen, twee kanten op gaan. Een groot verschil in vergelijking met aandelen, is dat crypto veel meer schommelt. Je kunt enorme winsten, maar ook enorme verliezen maken. De praktische toepasbaarheid staat nog in de kinderschoenen. Grote bedrijven zoals PayPal en MasterCard zien wel in brood in bijvoorbeeld Bitcoin. Echter naar de AH gaan om je frikandelbroodje af te rekenen met Bitcoin zit er nog niet in.

Cryptocurrency is scam?

Een crypto die werd gelanceerd als grap en uiteindelijk uitgroeide tot een succes is Dogecoin. Een serieuze ontwikkeling achter de munt is er niet. Dogecoin moest een grap van het internet zijn. Datzelfde internet, met mensen als Elon Musk, bracht de munt naar ongekende hoogtes. De man achter Dogecoin, mede-oprichter Jackson Palmer, omschrijft cryptocurrency als een scam.

Op Twitter doet Palmer deze uitspraak. Opvallend, omdat hij normaal gesproken vrij weinig van zich laat horen op sociale media. Volgens de oprichter van Dogecoin is cryptocurrency een scam en is dit altijd al zo geweest.

Het is niet alleen roepen. In een reeks tweets komen vervolgens wat argumenten naar boven. Zo vergelijkt hij het probleem van crypto met regulier geld, namelijk de rijke mensen die macht hebben. Denk aan een Elon Musk, die met een simpele tweet een koers naar boven of beneden kan brengen. Kortom, Jackson Palmer gaan we niet terugzien in de wereld van crypto. Zoveel is duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *