Opvolger van de HTC One, dit is hem

Auteur: , 5 Reacties

Het nieuwe vlaggenschip van HTC is al vroegtijdig gelekt.

In aanloop naar de onthulling van HTC’s One-opvolger was het de vraag wie als eerste de ‘uitgelekte’ foto’s in handen zou krijgen. Dit jaar is dat Nowhereelse geworden, de Franse site die vaker interessante lekfoto’s publiceert.

Op de twee foto’s, die ze naar eigen zeggen van een anonieme bron hebben gekregen, is een toestel te zien dat erg veel overeenkomsten met de huidige One toont. De metalen behuizing en dubbele front speakers zijn gebleven, evenals de bolle achterkant. Wel is de cameralens anders. Daar is nu één grote unit te zien, waarmee lijkt te worden bevestigd dat HTC van het dubbele camerasysteem met Ultrapixels afstapt. Volgens geruchten gaat het om een 20 megapixel sensor.

Het scherm zou zijn formaat van 5 inch en resolutie van 1920 bij 1080 pixels behouden. Wel is de processor er in kracht op vooruit gegaan, dankzij de toepassing van een Snapdragon 810 met 3 GB aan werkgeheugen.

Zondag 1 maart weten we meer. Dan wordt het toestel – naar alle waarschijnlijkheid– onthuld op het MWC in Barcelona.5 reacties

Wat betreft die camera: het bewijst nog helemaal niks. Als je wat specifieker kijkt zie je dat er een vinger op het gedeelte van de duo ligt. Clever….
Hoop echt van harte dat hij met 1920×1080 resolutie op de markt komt!
@frietjemet: Het draait toch allemaal om Specs in de Android wereld? Van de gebruikers ervaring moeten ze het in ieder geval niet hebben.
0% vooruitgang op design gebied…
snap niet dat ze die gaatjes voor de speakers zo lelijk rechthoekig maken ipv daar ook een ronding aan te geven.
en het draait idd om specs maar de meeste mensen willen iig (geheel begrijpelijk) geen QHD scherm of iets dergelijks.
Het uiterlijk is meer een milde facelift, ik had gehoopt dat ze iets aan de onderste zwarte bezel zouden doen. Niks om mn M8 voor in te ruilen.

@Donstil U begrijpt er maar weinig van geloof ik.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).