Oude Arcade hal gevonden in Japans flatgebouw

Oude Arcade hal gevonden in Japans flatgebouw
Toen een vrouw onlangs een gebouw kocht in Japan kwam ze erachter dat er op twee verdiepingen een heuse goudmijn te vinden was.

Je zou toch dat denken dat iemand alles goed heeft gecheckt alvorens een gebouw te kopen. Dat had deze mevrouw blijkbaar niet gedaan. Zij kocht dan ook het gebouw in Chiba, Japan. Nadat zij de sleutels overhandigd kreeg vond ze twee verdiepingen die als Arcade hal dienst hadden gedaan.

De koopster wist zelf niet goed wat ze er mee moest en liet haar schoonzoon een kijkje nemen. Hij kwam er al snel achter dat veel van de kasten geld waard konden zijn. Zo vond hij 50 arcade machines waar spellen zoals Street Fighter, Metal Slug en Donkey Kong Jr op gespeeld konden worden. Helaas was de helft van de machines aan ouderdom overleden, maar op een paar daarvan kon nog steeds gespeeld worden.

De machines stammen uit de jaren ’90 en de vorige eigenaar heeft blijkbaar nooit de moeite genomen om deze te verwijderen. Nu worden de machines die nog wel werken naar Amerika verscheept om ze daar te verkopen. Of de andere machines nog te repareren zijn is niet duidelijk.

[lg_folder folder=”0_Divers/Arcade_hal_Japan/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *