Ouders pislink over potje met ingebouwde iPad houder

Auteur: , 3 Reacties
iPotty iPad  houder

Een potje met een ingebouwde houder voor je iPad, het moet niet veel gekker worden. Helaas (of gelukkig zullen sommige ouders misschien denken) zijn er nog meer van dit soort bizarre producten, speciaal voor baby's en peuters.

Er wordt wel eens gezegd dat je nooit te jong bent om te beginnen met moderne technologie, maar dit gaat wellicht een tikkeltje te ver. Deze iPotty van CTA Digital is dan ook uitgeroepen tot “Worst Toy of the Year” door Campaign for a Commercial-Free Childhood. Deze Amerikaanse organisatie wil dat kinderen zo “normaal” mogelijk opgroeien.

Deze organisatie heeft het de laatste tijd maar druk, want Fisher-Price lanceerde onlangs de “Newborn-to-Toddler Apptivity Seat for iPad device”. Oftewel een wipstoeltje voor baby’s en peuters, waarbij een iPad recht voor je snufferd hangt. In plaats van een iPad kan er ook een spiegel in de houder geplaatst worden zodat de kleine naar zichzelf kan kijken in plaats van Angry Birds.

Fisher-Price babystoel met iPad houder

Fisher-Price babystoel met iPad houder3 reacties

Ach, het hoort bij de tijd. Ik denk juist dat kinderen er bepaalde vaardigheden goed mee kunnen leren.
Hahaha wat een hypocrisie. De meeste ouders zetten het wipstoeltje recht voor de TV. Maar een stoeltje met tablethouder is slecht.
LOL @ pislink :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).