PewDiePie reageert op zijn jaarinkomen van €6,7 miljoen

Auteur: , 5 Reacties
PewDiePie reageert op zijn jaarinkomen van €6,7 miljoen

Iedereen en z'n moeder heeft deze week een mening over de miljoenen die de Zweedse gamester Felix Kjellbergs, beter bekend als PewDiePie, in 2014 heeft vergaard. Nu laat hij zich daar voor het eerst zelf over uit.

Expressen meldt dat het bedrijf van de 25-jarige YouTuber in 2014 een winst van 63 miljoen kronen boekte, ofwel 6,7 miljoen euro. En dat met gamen, praten over gamen, en jezelf een beetje filmen. Vinden we best knap. Maar het internet gonna internet, dus kreeg PewDiePie bakken met ongefundeerde haat over zich heen. Want hoe durft een gamer zomaar opeens gruwelijk veel geld te verdienen met advertenties en webshop inkomsten?

In een video legt PewDiePie het uit dat hij niet is gaan streamen voor het geld. Puntje voor Felix, want toen hij vijf jaar geleden startte zat er nog geen businessmodel in streaming games. Hieronder het commentaar van PewDiePie over zijn inkomsten. Oh, en concrete bedragen noemt hij niet, dat mag namelijk niet van YouTube.

Als je op Pew wil gaan haten, haat dan op het feit dat hij vroeger hele toffe playthroughs van games deed, alsook toffe indiegames behandelde, en tegenwoordig alleen nog maar crapgames speelt en irritante flashvideo’s maakt.5 reacties

Aardige vent die gewoon als eerste een markt heeft aangeboord. Laat ‘m focussen op goeie content en laat sowieso iedereen z’n mond eens houden over het salaris van een ander.
lekker hollands, zeuren over een ander zijn inkomsten.
@av_diver: Je weet dat de haters op zijn video’s niet specifiek Nederlanders zijn toch?
en dit mannetje maakt joetoeb videos?? ik haakte al na een minuut af door zijn irritante en zeurderige stemgeluid, maar good on him dat hij er miljoenen mee verdient!
@maarten020: eens, maar daar denken alle 12 jarige kindjes anders over denk ik

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).