Pixel 2 XL marteltest: geeft grote broer het goede voorbeeld?

Auteur: , Geen reacties
Google Pixel 2 XL marteltest

Google zal bepaald geen fan zijn van de experimenten.

De tweede generatie Google Pixel-toestellen is er eentje met veel problemen. Hoewel de camera meer dan uitstekend werkt, is het gemis van een koptelefooningang, veel schermproblemen en de nogal twijfelachtige bouwkwaliteit van de reguliere Pixel 2 heel wat redenen om de smartphones links te laten liggen. YouTuber Zack Nelson zoekt in onderstaande video uit hoe het met de bouwkwaliteit van de Pixel 2 XL zit.

Leg je beide Pixel 2’s naast elkaar, dan zie je meteen dat de smartphones niet door dezelfde fabrikanten zijn gemaakt. Hoewel Google haar eigen logo erop heeft geplempt, is de reguliere versie gemaakt door HTC en heeft LG de XL-variant onder handen genomen. Gelukkig lijkt laatstgenoemde haar zaakjes beter voor elkaar te hebben.

Waar de Pixel 2 namelijk vrij breekbaar blijkt te zijn rondom de antennelijn, is de Pixel 2 XL vrijwel niet te buigen. Daarentegen loopt het scherm van de Pixel 2 XL wel eerder brandschade op dan het reguliere model. Handig om te weten wanneer je omgeving snel vlam vat, of zoiets.

Overigens raadt JerryRigEverything het niet aan om scherpe objecten in dezelfde broekzak te stoppen als de Pixel 2 XL, aangezien de coating verre van krasbestendig is. Alle bevindingen en scherpe opmerkingen van Zack vind je in de video hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).