PlayStation-topper Uncharted 4 ook op Windows

PlayStation-topper Uncharted 4 ook op Windows

Gaaf nieuws voor PC gamers die stiekem jaloers zijn op exclusieve PlayStation games. Uncharted 4 maakt de stap naar Windows.

Makers van Xbox, PlayStation en ook PC games maken soms exclusieve games. De reden daarvoor is simpel. Door iets exclusief te houden verplicht je de gamer min of meer het te gebruiken apparaat ervoor te kopen. Met de nieuwe generatie consoles is dit onderwerp belangrijker dan ooit zet bijvoorbeeld groots in door een enorm aantal exclusieve games uit te brengen op de PlayStation 5.

Als je maar lang genoeg geduld hebt is de kans aanwezig dat de game ook naar andere platformen komt. Althans, dat is de tendens de laatste tijd. Zo werd eerder bekend dat Days Gone van PlayStation naar PC komt. Nu is bekend geworden dat Uncharted 4 van de PlayStation de overstap maakt naar Windows. Dat is naar voren gekomen op basis van documenten die gedeeld zijn met investeerders.

Uncharted 4: A Thief’s End is één van de sterkste titels op de PlayStation 4. De game verscheen in 2016 en kreeg lovende kritieken. Dat Uncharted 4 nu de overstap maakt naar Windows is daarmee goed nieuws. De exclusiviteit is misschien wat minder, maar vijf jaar na release kunnen we ons daar niet meer druk om maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *