Popcorn Time copycat Flixtor verschenen als Android-app

Flixtor
Mocht Popcorn Time niet altijd bij je werken, dan is dit een puik alternatief.

Flixtor verscheen vorig jaar al voor de Mac & PC. Het is qua opzet gelijk aan de (illegale) videostreamingdienst Popcorn Time. Het programma toont een overzicht van films en series op een Netflix-achtige manier, met veel beeldmateriaal. Als je op een film- of serietitel klikt, krijg je een samenvatting en een sterrenrating te zien. Vervolgens kun je het seizoen, de aflevering en de kwaliteit selecteren. De content wordt net als bij Popcorn Time via bittorrent gedownload en direct afgespeeld.

Deze week is er ook een Android-app verschenen van Flixtor. Deze heeft een ingebouwde videospeler waarin je ook ondertitels kunt selecteren. Als je een Chromecast op je wifi-netwerk hebt aangesloten, wordt deze door Flixtor herkent en kun je de content via de HDMI-dongel van Google op je tv afspelen. Aanrader, want complete films op je telefoon of tablet kijken is toch niet heel erg fijn.

De Android-app van Flixtor is niet verkrijgbaar in de Google Play Store (duh), maar net als Popcorn Time verkrijgbaar als los .apk-bestand. Downloaden doe je HIER.

Eén reactie

  1. Ik kan er werkelijk niet warm voor lopen. Ik heb nu Popcorn Time 2 weken uitgeprobeerd maar wat een bagger is dat. Als het werkt dan ok… niet klagen… de film loopt goed. MAAR… van de 80 films die je aanklikt doen het er maar 3. Al de andere geven aan “kan niet verbinden met bron” of zoiets. Hetzelfde als met XBMC iStream kijken. 100 films.. maar die doen het geen van allen… ja soms 1 of zo.. alleen dat overzicht scherm is gaaf met al die hoesjes.. de rest is niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *