Nederlandse prijs en verkoopdatum Asus ZenWatch 2 bekend

Asus Zenwatch 2 goud
Een nieuwe dag, een nieuwe smartwatch. Asus heeft bekendgemaakt wanneer de ZenWatch 2 in Nederland te koop is – en voor welke prijs.

Volgende maand is het zo ver: dan is deze opvolger van de Zenwatch ook in Nederland verkrijgbaar. De exacte datum heeft Asus niet onthuld. De prijs echter wel: hij zal 169 euro gaan kosten. Voor die prijs wordt hij geleverd met een leren bandje. Een kleinere variant komt later dit jaar te koop. De ZenWatch 2 heeft een zilverkleurige klok en het lederen bandje is donkerblauw. De afmetingen zijn 49 bij 41 millimeter. Het kleinere horloge meet 45x37mm en heeft standaard een roze bandje. Deze zal ook 169 euro gaan kosten.

Uit het persbericht:

De ZenWatch 2 borduurt voort op de stijlvolle en elegante verschijning die werd geïntroduceerd met de eerste ZenWatch. De ZenWatch 2 wordt ook nu gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Geheel nieuw is de metalen kroon, waarmee het nog eenvoudiger wordt om de ZenWatch te bedienen. De ZenWatch 2 is daarmee verfijnder en doet de grenzen tussen smartwatch en traditionele horloges vervagen.

We kunnen het niet met Asus oneens zijn. De smartwatch heeft een indrukwekkend design en ziet er inderdaad uit als een traditioneel horloge:

Asus Zenwatch 2 press

Hij is voorzien van een magnetische oplader, waarmee hij in een half uur tijd voor 50% zou zijn opgeladen. Je bent ook niet afhankelijk van (misschien dure) Asus-bandjes: het formaat is universeel, dus je kunt hem voorzien van een bandje naar keuze. De processor is een Snapdragon 400 en hij beschikt over 4GB opslagruimte.

3 reacties

  1. Het ziet er nog steeds niet uit. Je hebt een mega rand rondom je (digitale) Analoog ogende klok.
    De meeste mooie horloges zijn ROND, en alles wat vierkant of rechthoekig is zal altijd te maken hebben met randen rondom een gesimuleerde ronde klok of je moet een vierkante (rechthoekige) klok hebben maar die zijn zelden mooi.

    Kortom, rond is het devies. Je kunt dan een smartwatch hebben die echt oogt en de vele voordelen hebben (nauwkeurigheid, automatische calender, etc) terwijl je dan nog niet eens de smart functies persee dient te benutten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *