Prijzen aankomende Huawei vlaggenschepen gelekt!

Huawei Ascend P7
De Europese prijzen lopen er uiteen.

De specs en het design van de aankomende P20-reeks van het Chinese Huawei zijn al eerder gelekt, maar de prijzen waren tot dusver nog onbekend. Een Spaanse journalist tweette de gelekte prijzen recentelijk. Huawei is niet per se meer een budget-merk!

Jazeker, de Huawei P20 Plus krijgt een gigantische accu, maar het prijskaartje is ook alles behalve klein. Het toestel moet rond de €899 euro gaan kosten, wat behoorlijk in de buurt van de Samsung Galaxy S9 komt.

De ‘gewone’ Huawei P20 zal naar verluidt €679 euro gaan kosten terwijl de Huawei P20 Lite waarschijnlijk voor slechts €369 euro over de toonbank zal gaan. Naast de prijzen lijkt Huawei ook voor het design naar gigant Apple te hebben gekeken, zo bleek recentelijk uit deze gelekte afbeeldingen. Op 27 maart presenteert het Chinese bedrijf officieel hun nieuwste lijn smartphones, inclusief de officiële prijzen.

Je zit overigens bij Apparata goed als het gaat om de nieuwste officieuze informatie. Zo vingen we recentelijke informatie op over Sony’s aankomende smartphone, de Xperia XZ2. Ook lees je in dit artikel alles over de aankomende budgettopper van Motorola. Tot slot is het veelal een raadsel hoe lekkers aan hun gelekte informatie komen, maar Samsung lekte een 3D-model van de Galaxy S9 recentelijk gewoon zelf.

Foto Huawei Ascend P7 @Kārlis Dambrāns/Flickr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *