Kickstarter: Quick Charge 2.0 in een handlader


Quickcharge is nogal handig en een handlader is ook nogal handig (op de camping). 1+1=WIN.

Opwindbare telefoonladers zijn niet helemaal nieuw, maar ondanks dat de techniek zo oud is als de weg naar Kralingen, kunnen er nog steeds verbeteringen aan worden toegevoegd. Dat bewijst bijvoorbeeld dit project op Kickstarter.

Het ding dat je hierboven ziet heet de Jiffy. En zoals de naam al doet vermoeden kan hij (althans dat zeggen de makers) je telefoon in een noodvaart (in a jiffy) opladen. En dat met alleen maar een beetje spierkracht en Quick Charge 2.0. Dit klinkt als een reclame van Amazing Discoveries, maar wij garanderen u, dit is geen reclame. Als het waar is, dan is het gewoon een tof apparaatje.

Het ding, dat werkt met een opwindzwegeltje, heeft een aansluiting met daarbij een kabel met zo ongeveer alle mogelijke stekkers. De hoeveelheid stekkers is verbazingwekkend, dat er nog zoveel verschillende poorten in gebruik zijn. Ander handigheidje van de hoeveelheid stekkers is dat er vier apparaten tegelijk aan het ding kunnen.

Mocht je ergens in het donker staan, dan kan je ook het lampje gebruiken dat aan de Jiffy zit. De Kickstarter kan je voor €25 ondersteunen.

[gv data=”ZGB98HbaV0s”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *