Releasedatum Samsung Galaxy Fold gelekt

Auteur: , 1 Reactie
Eindelijk

Nog maar eventjes wachten op het drama-toestel.

De laatste tijd was het nieuws rondom Samsung’s op voorhand geflopte opvouwbare smartphone, de Galaxy Fold, behoorlijk eenduidig: waar blijft hij nou?! Toen de pre-orders van het toestel daarbij ook nog eens automatisch geannuleerd werden, zag het er totaal niet meer goed uit voor Samsung. Het einde van de lijdensweg lijkt daarentegen in zicht.

Een Samsung-topman zou namelijk tegen Zuid-Koreaanse nieuwssite Tomato hebben gezegd dat de Galaxy Fold in juli uit zal komen (via: NU.nl). Dat zou betekenen dat Samsung’s revolutionaire toestel zo’n 3 maanden na de originele release datum uit zou komen.

Nu, het nieuws is niet bevestigd en het is dan ook niet duidelijk welke topman de maand zou hebben genoemd. Volgens het medium zou dezelfde bron hebben gezegd dat er deze maand ergens een officiƫle aankondiging komt, waarbij er ongetwijfeld ook een harde datum zal worden genoemd.

Tot die tijd lees je op Apparata alles over het toestel, dat ondanks geweldige eerste reacties al snel door een hardnekkige kinderziektes werd genekt. De daaropvolgende periode bestond uit annuleringen, het redden van het imago en haastige oplossingen.1 reactie

Kan me niet voorstellen dat ze hem echt helemaal volledig aangepast hebben.
Denk dat het deels een echte innovatieve gadget blijft die de trend heeft gezet voor de smartphone/tablet crossover.
Lessons learned hieruit zullen in de volgende versie toegepast worden en dan wellicht echt interessant worden.

Ik beschouw dit als een commercieel studie project.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).