Samsung Galaxy Note 10: is dit dan de onthullingsdatum?

Auteur: , Geen reacties
Samsung Galaxy Note 10: is dit dan de onthullingsdatum?

Nog even wachten en de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 is hier.

Naarmate de release van de Samsung Galaxy Note 10 dichterbij komt, nemen ook de geruchten toe. Eerder deze week kon je hier op Apparata lezen dat een Koreaanse bron beweerde dat Samsung het toestel op 10 augustus gaat presenteren, met een winkellancering op 23 augustus.

Er is een nieuw gerucht naar buiten gekomen die een andere datum communiceert over de presentatie. Volgens het Amerikaanse CNET kondigt Samsung de Galaxy Note 10 niet op 10 augustus, maar op 7 augustus aan. De site beroept zich op eigen bronnen. Het gaat hier om een gerucht, dus in beide gevallen is de informatie niet geverifieerd.

De onthulling van de Galaxy Note 10 zou in New York plaatsvinden. Volgens het bericht organiseert Samsung, net als als voorgaande jaren, een Unpacked-event in de Amerikaanse stad. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben de Koreanen informatie over de Galaxy Note 10 vooralsnog aardig geheim weten te houden. Er is wel het één en ander bekend over Samsungs nieuwste, maar zeker nog niet alles ligt op straat.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).