Samsung Galaxy Note 12.2 duikt op bij de FCC

Samsung Galaxy note 10
Het maakt niet uit hoe geheimzinnig een fabrikant doet over hun nieuwste, de dingen moeten altijd eerst hun typegoedkeuring krijgen door de FCC.

De Amerikaanse Federal Communications Commission is een onafhankelijke tak van de Amerikaanse overheid die er voor zorgt dat alles wat in dat land verkocht wordt veilig is om gebruikt te worden. Ze testen dat het apparaat geen schadelijke straling uitzendt en zetten vervolgens die resultaten online. En soms zitten daar dingen tussen waar de fabrikant liever heeft dat je ze niet ziet.

Zoals een LTE en WiFi-versie van een 12.2 inch tablet, groter dan welk ander tablet op de markt. Dit ding komt van Samsung af, en zou dus best wel eens de grootste Note 12.2 kunnen worden. De tekeningen tonen ons de locatie van een dual-band WiFi-antenne en een LTE-antenne op het bijbehorende model voor 4G ontvangst. Ook zien we de S-pen in de tekeningen terug.

Dat wordt nog wat komend jaar. Als de geruchten waar zijn, en we inderdaad in maart een grotere iPad gaan zien, kan het zomaar zijn dat Apple al vanaf dag 1 een aardige concurrent er bij heeft voor hun massale tablet.

Eén reactie

  1. FCC mag alles “lekken” terwijl Samsung op het matje wordt geroepen door een Amerikaanse rechter wegens het “openbaar maken” van Apple patenten? Blijf die Amerikanen maar vreemde snuiters vinden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *