Samsung Galaxy Note 3 aangekondigd op IFA

Auteur: , 3 Reacties

Samsung's gigatelefoon de Note 3 is voor 2014 goed opgefrist.

De originele Note 3 was een van de eerste toestellen die het gat tussen telefoon en tablet opvulde. Snel vond deze nieuwe categorie trek bij consumenten, en daarom heeft Samsung nu hun phablet geupdate voor het nieuwe jaar.

De nieuwe Note 3 heeft een groter 5,7 inch Full HD-scherm, maar is dunner dan zijn voorganger. Achterop zit een 13 megapixel camera met flits, en videobellen kan met de 2 megapixelcamera voorop. Dit alles wordt aangedreven door een 2,3 GHz Quad Core processor, en draait op Android 4.3.

Ook verbeterd is de S-pen. Deze losse stylus kan nu allerlei functies overnemen van de tablet, en is zelfs in staat om korte gesproken memo’s op te nemen. Ook geschreven memo’s op het scherm behoren tot de mogelijkheden.

Een andere nieuwe feature is Multi Window. Hiermee kunnen gebruikers twee apps naast elkaar op het scherm gebruiken, en kunnen foto’s of tekst van de een naar de andere gesleept worden.

Het apparaat heeft 32 GB of 64 GB intern geheugen, wat uitgebreid kan worden met een Micro-SD kaartje. De Samsung GALAXY Note 3 met 32 GB opslagruimte is vanaf eind september in Nederland verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 749,-, inclusief BTW.3 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ik zou het dan wel interessant vinden of de buitenmaat veel verschilt met de vorige Note? :)
@AnthonyR: Daar kan ik heel kort over zijn: weinig.

Hier zie je een goede vergelijking tussen die twee: http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-Note-3_id7984/size/Samsung-GALAXY-Note-II/phones/7254

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).