Samsung Galaxy Note 8 maakt betere foto’s dan iPhone 8

Auteur: , Geen reacties
Samsung Galaxy Note 8 bovenaan in cameratest

Samsung weet hoe het uitstekende smartphone-camera's moet maken, zo bewijst de techgigant maar weer eens met de Samsung Galaxy Note 8.

In de test van DxOMark scoort de Note 8 een score van 100 punten op fotogebied en 84 punten voor zijn videokwaliteiten. Met een gemiddelde score van 94 punten staat de Note 8 op gelijke hoogte met de iPhone 8 Plus, die onlangs de koppositie pakte met de beste smartphone-camera tot nu toe. Dat toestel scoorde 96 (foto) en 89 (video) punten.

DxO was vooral te spreken over de noise reduction van de Note 8. Verder viel op dat het toestel veel details weet vast te leggen, beschikt over razendsnelle autofocus en de beschikking heeft over een tweede zoomlens van zeer hoge kwaliteit. Dat leverde op fotogebied dus de perfecte score op.

Qua video kan er nog wel het nodige verbeterd worden, zo concludeert DxO. Dat heeft vooral te maken me de autofocus, die in de videostand minder goed uit de verf komt. Ook zouden bepaalde texturen in video’s niet goed tot hun recht komen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).