Samsung Galaxy Note 9 render gelekt (video)

Auteur: , 1 Reactie
Galaxy Note 9

Wordt het de meest populaire phablet van 2018?

De phablet-serie van Samsung heeft al heel wat meegemaakt de afgelopen jaren. De Notes waren stuk voor stuk verkoopsuccessen, op de Galaxy Note 7 na dan. Gelukkig is de smartphonetak hier volledig bovenop gekomen en lijkt na een mooie Galaxy Note 8 nu ook een vergelijkbare Galaxy Note 9 te presenteren.

De formule van vorig jaar lijkt net als bij de Galaxy S-serie enkel geperfectioneerd te worden. In onderstaande video van OnLeaks is te zien dat de smartphone op weinig plekken verschilt. Wel valt op dat de vingerafdrukscanner nu ook fysiek gescheiden is van de rest van het toestel. Vermoedelijk om zo makkelijker de knop beter blind te vinden.

Een ander verschil ten opzichte van de Galaxy Note 8 zit hem in het camerawerk. In plaats van enkele LED-flitslampen, is er nu ruimte voor een (misschien twee) met daarnaast een extra sensor. Het zou hier kunnen gaan om een 3D-sensor of een speciale infraroodsensor.

Al met al zijn de verschillen met de voorganger waarschijnlijk zeer miniem te noemen. Ben je in het bezit van de Note 8, dan lijken er weinig redenen te zijn om over te stappen. Behalve wanneer je in het bezit bent van een van de eerste Galaxy Note 7’s. Ga dat toestel dan maar eens heel snel inleveren!1 reactie

Jammer, als dit het is dan is het idd een Note8 met een sensor onder de camera unit net als bij de S9+ en iets meer power onder de kap.
Leuk voor de mensen die al een aantal jaren lopen en dus nu een sprong maken maar voor de techies die graag ieder jaar wat nieuws willen is dit veel van hetzelfde.

Ik wacht wel op de Note10.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).