‘Samsung komt dit jaar nog met twee nieuwe tablets’

Auteur: , 1 Reactie
Samsung komt dit jaar nog met twee nieuwe tablets

De Tablets komen in een nieuwe reeks op de markt met de naam Galaxy Tab S.

Dat zeggen in ieder geval anonieme bronnen aan Sammobile. Die wel vaker de juiste informatie via bronnen dichtbij Samsung binnenkrijgen. Wanneer ze precies worden geïntroduceerd is niet duidelijk maar verwacht wordt dat dit tegen het einde van het jaar zal zijn.

De Galaxy Tab S zal de tweede tablet worden die gebruik maakt van een Amoled scherm. Eerder al brachten ze de Galaxy Tab 7.7 in 2012 op de markt. Alle andere tablets die daarna kwamen maakten gebruik van lcd schermen. De nieuwe tablets komen er in twee groottes, 8,4″ en 10,5″ met een resolutie van 2560×1600 pixels.

Voor het eerst zal een Samsung tablet een vingerafdrukscanner krijgen. Deze zal verwerkt zitten in de ‘home’ knop. De tablets zullen ook meerdere gebruikersprofielen krijgen. Waardoor je in een familie makkelijk je eigen voorkeuren kunt opslaan, het inloggen gaat dan makkelijk en snel via de vingerafdrukscanner.

Volgens de bron krijgt de Galaxy Tab S een octacore Exynos 5-processor met acht kernen. Dankzij de ARM’s big.LITTLE technologie kan hij sneller zware processen verdelen waardoor de tablet veel sneller zal zijn. Voor de verbinding kan je kiezen uit een Wifi versie of één voor 4G.1 reactie

Wil ik net galaxy tab pro 8.4 gaan halen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).