Samsung krijgt concurrentie voor haar Bitcoin smartphone

Auteur: , 1 Reactie
bitcoin-smartphones

We bekijken uiteraard ook de live koersen.

Dat de Bitcoin en de Blockchain steeds populairder worden zien we onder meer aan de interesse van smartphone-fabrikanten. Zo konden we vorige week al melden dat Apple zich op de lange termijn oriƫnteert en dat Samsung inmiddels een crypto-telefoon uitbracht.

Nu blijkt dat ook LG bezig is met een telefoon die geschikt moet worden voor het toepassen van crypto-technologie. Zij melden echter dat het bieden van een smartphone met dezelfde services als Samsung voor hen niet interessant is. Zij mikken daarop op een nieuwe toepassing. LG wil haar telefoon geschikt maken voor dApps, oftewel gedecentraliseerde Apps. Daarnaast is het een pikant gegeven dat de Clayton Bitcoin Wallet, die nu door Samsung gebruikt wordt, onderdeel is van het LG-concern.

De topman van Clayton is dan ook helder in zijn antwoord op de vraag wat er gebeurt bij een tegengesteld belang. Clayton blijft in dat geval bij LG. Naast deze grootmachten is er nog een smartphonefabrikant aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om cryptomunten zoals de Bitcoin op een smartphone te integreren. Over de plannen van deze partij, Huobi Global, is echter minder bekend.

Ondertussen liggen de koersen van de Bitcoin en de Altcoin top-5 die ik om 15.10 uur vastlegde iets lager dan gisteren. Ondanks het kleine dagverlies schrijven de munten met uitzondering van de Bitcoin wel een positieve weekkoers.

koers-bitcoin-top-5-altcoins-10-9

De informatie is gebaseerd op dit artikel op Chosun.com (vertaald via Google Translate en gecheckt bij diverse andere sites).1 reactie

LG richt zich op dApps? Samsung heeft al een dApp storen met zo’n 20 apps gebaseerd op blockchain tech. Deze is voor de S10 en Note 10 die ook al een geintegreerde cryptowallet hebben gebaseerd op blockchan technologie.

https://bitcoinmagazine.nl/2019/08/samsung-dapps-keystore-blockchain/

LG volgt Samsung dus al ongeacht wat ze gaan doen met Blockchain Tech.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).