Scoor nu 100GB OneDrive-opslag met je Dropbox-account

Auteur: , 8 Reacties
OneDrive-100GB

Microsoft wil dolgraag dat je de overstap van Dropbox naar OneDrive maakt, dus geven ze nu tijdelijk gratis 100GB opslagruimte weg.

Dropbox-gebruikers kunnen een jaar lang gratis 100GB aan OneDrive-opslag krijgen, mits ze bereid te zijn om over te stappen op de cloud-opslagdienst van Microsoft.

OneDrive-Dropbox

Zo werkt het
Om gebruik te maken van de actie, dien je naar deze link te gaan waar je inlogt op OneDrive, als je vervolgens je Dropbox-account er aan linkt, wordt de capaciteit van je Drive automatisch uitgebreid naar 100GB.

De overstap maken is helemaal niet zo’n gek idee, aangezien de gratis ruimte die OneDrive biedt met 15GB sowieso al groter is dan de 2GB van Dropbox. nu8 reacties

Hopen dat Apple hun gratis 5GB ook naar boven schroeft. Al zijn de abonnementen zelf niet heel duur, €0,99/maand voor 20GB en €3,99/maand voor 200GB.
Dit van MS is natuurlijk ook heel fijn, alleen niet handig wanner je alleen Apple apparaten gebruikt.
@NiNja: heb je geen onedrive voor apple dan? Ik heb het namelijk op mijn mac staan en werkt prima..
Helaas maar 1 jaar gratis…
@av_diver: vind inderdaad wel dat ze dat in hun artikel mochten zetten, want nu ga ik dat niet doen. ik heb bij box.com 50gb gratis en bij surdoc.com zelfs 100gb
@Jantje_555: Het staat letterlijk in de eerste zin na de inleiding: “Dropbox-gebruikers kunnen een jaar lang gratis 100GB aan OneDrive-opslag krijgen” ;)
@Jantje_555: Surdoc is ermee gestopt, waar ga je nu?
Bij Google krijg je zelfs 25gb gratis.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).