Selfie-fail: man schiet zichzelf door het hoofd

Selfie-fail: man schiet zichzelf door het hoofd
Stel: je bent 19 jaar oud en hebt twee jonge dochters. Hoe zorg je ervoor dat je ze een zo goed mogelijke opvoeding kunt geven?

Deleon Alonso Smith gaf helaas niet het juiste antwoord, want de tienervader vond het een goed idee om een pistool op zijn hoofd te zetten. Je moet tegenwoordig immers wat als je nog indruk wilt maken met je selfies. De 19-jarige jongen uit het Amerikaanse Houston had echter niet in de gaten dat het pistool geladen was…

Het geweer ging dan ook per ongeluk af, waarbij Smith zichzelf door zijn keel schoot. Zijn neef zag het gebeuren en riep meteen een ambulance op. De toegesnelde hulpdiensten probeerden Smith nog wel te redden, maar slaagden hier volgens TV-zender KTRK niet in.

3 reacties

    • @arnold_jansma: Nope, gebrek aan wapendiscipline is waar deze en vele andere amerikanen door aan hun einde komen. Als je niet weet hoe een wapen te controleren (OOK de kamer, niet alleen het magazijn) dan BLIJF JE ER VAN AF. ELK wapen is geladen totdat je ZELF hebt gecontroleerd of het wapen leeg is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *