Sinds vanmorgen is Fortnite Patch 10.3 uit. Dit is nieuw:

Fortnite-10.3-patch-lek
Dataminers zijn op zoek gegaan naar de veranderingen.

Fortnite blijft mateloos populair, al ligt men nog wel eens in de clinch met de achterban. Vanochtend werd Fortnite Patch 10.3 uitgerold. De bedoeling is natuurlijk dat je al spelenderwijs ontdekt wat voor nieuws men nu weer verzonnen heeft. Dataminers zijn niet zo van ‘spelenderwijze’ en duiken direct in de code om te zien wat er veranderd is. Gelukkig delen zij dat, zodat wij dat met jullie kunnen delen. Dit kun je verwachten:

De skins zijn voor veel spelers erg belangrijk en daar is Fortnite deze keer niet zuinig mee geweest. Datavissers haalden er al 14 boven water:
Visitor Volta, Hotwire, Slumber, Guaco, Limelight, Moxie, Payback, PJ Pepperoni, Starlie, Street Striker, Toxic Tagger, Sizzle Sgt., Sureshot, Swamp en Stalker.

Ook hebben de makers veel verschillende stijlen voor de diverse karakters toegevoegd. Moisty Merman lijkt met liefst drie nieuwe skin-kleuren de grote winnaar. Ook is er een nieuwe robotische Peely Skin. Deze emote kun je ook verwachten:

Verder kun je rekenen op nieuwe kaarten en op een nieuw laadscherm. Tot slot zijn er weer veel challenges toegevoegd. Deze gaan je naar verwachting helpen om binnenkort Visitor Volta of de Peely Skin vrij te spelen.

Hopelijk bevalt deze update de spelers wel en hoeft men hem niet terug te draaien. Ook vragen we af hoe de connectiviteit nu geregeld is.

Bron: The Daily Star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *