Snelladen van Samsung Galaxy S8 kan alleen zo

Auteur: , 6 Reacties
Galaxy S8

Even opletten als je gebruik wil maken van deze feature.

Als je in het bezit bent van de nieuwe Samsung Galaxy S8 dan kun je deze supersnel opladen. Om dit te doen is er wel een voorwaarde aan verbonden. Een voorwaarde die Samsung niet direct bekendmaakte bij de onthulling van het nieuwe vlaggenschip.

Snelladen kan namelijk alleen als je het toestel niet in gebruik hebt. Het scherm moet uitstaan om snelladen te activeren, merkte Phandroid op. Volgens de site duurt het 1 uur en 37 minuten om de Galaxy S8 volledig op te laden door middel van snelladen. Kies je voor de traditionele manier dan neemt dit 2 uur en 51 minuten in beslag. Een behoorlijk verschil dus.

Het is geen wereldschokkend nieuws, maar wel iets om in je achterhoofd te houden mocht je van de feature gebruik willen maken.6 reacties

Wel handig om te weten, daar ik overweeg om als de tijd rijp is voor de S8 te kiezen. Ik ben weliswaar blij met mijn huidige S6Edge, maar ik k heb de laatste tijd meer behoefte aan meer geheugen.
>S6 Edge
>Geen geheugenkaart ondersteuning
(╯°□°)╯︵ ┻━┻)
Dit komt vanwege de diverse claims van S7 (en mogelijk ook S6) gebruikers welke schermbarsten kregen vanwege te hoge temperatuur van het glas. Het glas is rond de hoeken dunner en dus breekbaar. Echter zijn er ook gevallen bekend dat het toestel uit stond en alsnog barstte. Ik ben een beetje genezen van het snelladen sinds ik dit gelezen heb. Mogelijk zou het alleen bij de Snapdragon versies optreden, aangezien veel berichten uit de USA kwamen, dit is niet met 100% zekerheid te bevestigen.
Gewoon iedere nacht op de lader. Gebruik fast charge alleen op kantoor als er “snel” wat juice in moet.
1 woord: Oneplus 3T whahahaha
@dotternetta: Ik lees meer dan 1 woord mijn beste ;)
Ik doe het even voor je over:

Apple
@dotternetta: Als je bij iemand anders bent, die geen OnePlus oplader heeft, ben je alsnog geneukt. Of neem jij je oplader overal mee naar toe?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).