Sony brengt ‘waardeloze’ PS4 bundel met Fortnite uit

Fortnite PS4 bundel
Een bijzonder slinkse marketingtruc.

De bizarre Fortnite-hype lijkt op dit moment nog lang niet te stoppen. Het spel wordt door zowel jong als oud urenlang gespeeld. Dat iedereen een graantje mee wil pikken van dit succes is geen verrassing, maar bij Sony maken ze het wel heel erg bont. Er verschijnt namelijk een PlayStation 4 Slim-bundel met Fortnite: Battle Royale inbegrepen.

De bundel is aangekondigd via het Italiaanse Facebook-account van PlayStation, maar andere regio’s hebben nog geen officiële aankondiging geplaatst. Desalniettemin is de bundel wel op Bol.com te vinden. Het pakket moet 299 euro gaan kosten en op 16 juli uitkomen.

Naast Fortnite: Battle Royale krijg je ook 500 V-Bucks (omgerekend 5 euro) en een exclusieve Royale Bomber-skin. Met een beetje goed zoeken heb je de PS4 Slim echter al voor 275 euro in huis. Daarnaast lijkt het nu net alsof Fortnite een betaald spel is en er nu ‘voordeel’ gepakt kan worden.

De bundel zal waarschijnlijk vooral in de smaak vallen bij groepen als ouders die wel van Fortnite hebben gehoord, maar niet weten wat het spel precies is, laat staan dat men weet dat het om gratis game gaat. Met een grote boog omheen lopen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *