Sony doet eerste Colormob in Nederland [video]

Auteur: , Geen reacties
Sony Colormob in Nederland

Het Japanse Sony Mobile heeft afgelopen week in Amsterdam een paar stoeptegels en een muur ingekleurd met wat Indiase Holifeest poeder en een colormob. Een colormob? Ja, u weet wel zo'n flash mob, maar dan met een kleurtje.

Meer dan 100 mensen kwamen bij de kruising van de Wibautstraat en de Mauritskade samen om de goden te verzoeken de lente te laten starten. Ze gooiden wat met gekleurd poeder en probeerde dit met hun Xperia Z smartphone te filmen en te fotograferen. Sony organiseerde de kleurrijke stunt omdat ze het begin van de lente wilde inluiden de winter nu echt zat zijn en wel eens wat warmer weer willen zien.

Ook vierden ze de introductie van hun nieuwe smartphone, de Xperia Z op de Nederlandse markt. De Xperia Z heeft een 5 inch Full HD 1080p Reality Display, 13 megapixel camera, Snapdragon S4 Pro quad-core processor en toegang tot highspeed internet via 4G LTE. Daarbij is hij ook nog eens poederbestendig en waterdicht (IP55 & IP57) en kan het glazen beeldscherm tegen een stootje.

Ter info, Sony heeft de zooi netjes opgeruimd, aldus de perscheffin. De actie haalde verder weinig uit, want de lente is nog steeds niet begonnen!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).