Spartan-browser toegevoegd aan testversie Windows 10

Auteur: , 1 Reactie
Project-Spartan-Testversie

De nieuwe Project Spartan-browser is een van de meest interessante toevoegingen aan Windows 10, en in de nieuwe testversie van het besturingssysteem kunnen we de browser eindelijk zelf proberen.

Uiteindelijk moet Project Spartan Internet Explorer gaan vervangen, maar met de lancering van Windows 10 zal dat nog niet zo ver zijn. De testversie van Windows 10 is vandaag geüpdatet met nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om Project Spartan zelf uit te testen. Anderhalf miljoen mensen maken op dit moment gebruik van deze testversie.

Sneller en betrouwbaarder
Bij de Spartan browser is er een hoofdrol weggelegd voor een licht design, dat veilig en snel werkt. Efficiënt navigeren moet met de hulp van Microsofts’ spraakrobot Cortana gemakkelijk gaan. Bovendien is Spartan een stuk sneller en betrouwbaarder dan Internet Explorer, aldus Microsoft.

Tegelijk met het toevoegen van de browser lanceerde Microsoft een video waarin we Spartan uitgebreid in actie zien. Microsoft benadrukt dat het hier nog wel om een testversie gaat, die dus nog niet optimaal presteert. Vooral de snelheid zal in de uiteindelijke versie dus nog omhoog gaan.1 reactie

Deze browser loopt inderdaad voor op de andere!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).