Specificaties Samsung Galaxy S8 Active uitgelekt

Samsung Galaxy S8 Active specificaties
De Samsung Galaxy S8 Active is in aantocht, maar de presentatie kan net zo goed geschrapt worden.

De specificaties van de gespierde Galaxy S8 Active liggen nu al op straat. Het toestel krijgt een plat 5,8-inch QHD+ Super AMOLED-scherm met Gorilla Glass 5. Hij draait op Android 7.0 en is voorzien van een 4.000mAh sterke accu met snellaadtechniek.

Onder de motorkap draait verder een Snapdragon 835-processor met 4GB werkgeheugen. Standaard heb je 64GB opslagruimte, maar dat is uit te breiden met een microSD-kaartje. De S8 Active weegt 208 gram en dat is flink, maar daar krijg je ook wel wat voor terug.

Het toestel is immers behoorlijk stevig. Hij is water- en stofbestendig en kan ook tegen klappen, vallen en extreme weersomstandigheden. Dankzij de grotere accu is het toestel ook langer te gebruiken als je onderweg bent en ook dat is handig als je onderweg bent.

Qua camera’s blijft alles bij het oude en dat is goed nieuws. Je krijgt een 12-megapixel camera en een 8-megapixel frontcamera. Beide camera’s hebben een diafragma van f/1.7 en schieten dus ook in het donker geen verkeerde plaatjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *