‘Specs Samsung Galaxy S8 Mini gelekt’

En dan vooral voor de vingerafdrukscanner
Brengt Samsung eindelijk weer een compact high-end toestel uit?

Met de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus heeft Samsung twee sterke vlaggenschepen op de markt gezet, die onder andere over een groot display beschikken. Zo beschikt de reguliere versie over een 5,8 inch-scherm en de Plus-variant over een 6,2 inch-scherm. Door het randloze scherm en aparte beeldverhouding zijn beide toestellen echter geen koelkasten te noemen.

Desondanks is het overduidelijk dat de apparaten zeker niet geschikt zijn voor mensen die alleen maar uit zijn op compacte toestellen. Met de Galaxy S8 Mini gaat Samsung echter eindelijk weer meedoen om de liefhebber van compacte toestellen voor zich te winnen. Buiten Sony zijn er nog maar weinig fabrikanten die een hoogwaardige smartphone in een relatief kleine variant (kleiner dan 5 inch) uitbrengen.

De Galaxy S8 Mini beschikt volgens ITHome (via GSMArena) over een 5,3 inch-scherm met een beeldverhouding van 18,5:9, waardoor de smartphone qua totale grootte in de buurt komt van een reguliere smartphone met een 4,7 inch-scherm. Verder is er naar verluidt een Snapdragon 821-chipset, 4GB RAM en 32GB aan opslagruimte aanwezig.

Ook behoudt de compacte versie volgens de bron haar vingerafdrukscanner én irisscanner. Het is echter afwachten geblazen of er dit keer wel echt een Mini-variant van het Samsung vlaggenschip komt, aangezien de laatste Mini-versie de Galaxy S5 Mini is van het jaar 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *