Speel Farming Simulator en win 250.000 euro

Speel Farming Simulator en win 250.000 euro
Who’s laughing now?

Op games als een Farming Simulator wordt altijd lacherig gereageerd. Wie gaat er nu in zijn vrije tijd een boerderij bijhouden? Nou, duizenden en duizenden mensen. Farming Simulator is een hit en nu komt er zelfs een echte e-sports competitie. De hoofdprijs ligt hoger dan de meeste mensen in jaren werken verdienen. Farming Simulator 19 werd meer dan een miljoen keer verkocht toen het spel nog maar 10 dagen in de winkels lag.

Het kampioenschap werd aangekondigd door ontwikkelaar Giants Software. Er worden tien competities gehouden in Europa. Ze maken onderdeel uit van grote evenementen zoals de Paris Games Week en Gamescom in Duitsland. Crème de la crème is de finale die zal plaatsvinden tijdens FarmCon 2020 (ja, dat is een ding). Er is een interessante prijzenpot waar 3 vs 3 potjes zullen plaatsvinden.

De hoofdprijs van deze finale bedraagt een niet al te misselijke 250.000 euro. Grote bedrijven hebben zich verbonden aan de e-sports competitie zoals Logitech en Intel. De game Farming Simulator 19 zal het decor zijn van het kampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *