Speel Forza 7 met auto’s uit Fast & Furious 8

Speel Forza 7 met auto's uit Fast & Furious 8
Corona in de aanslag en racen maar.

De game is nog niet uit, of de makers kondigen nu al downloadbare content (DLC) aan. Exclusief voor Forza Motorsport 7 is de The Fate of the Furious Car Pack ontwikkeld. Diverse auto’s uit de film zijn speelbaar in de game. Het gaat om de volgende auto’s:

  • 1966 Chevrolet Corvette
  • 1968 Dodge Charger
  • 2015 Jaguar F-Type R Coupe
  • 1971 Plymouth GTX
  • 2016 Subaru WRX STI
  • 2018 Dodge Demon
  • 1951 Chevrolet Fleetline Special
  • 2015 Mercedes AMG GT S
  • 2013 Subaru BRZ
  • 2014 Local Motors Rally Fighters

De auto’s zien er precies uit zoals je ze zag in de film. Wie de Ultimate Edition of Deluxe Edition van Forza Motorsport 7 heeft besteld krijgt het pakket gratis. Wie de reguliere variant van Forza 7 heeft besteld, of los in de winkel gaat kopen, zal de DLC apart moeten aanschaffen. The Fate of the Furious Car Pack gaat 10 euro kosten. Een promovideo check je op Autojunk.

Het is niet de eerste keer dat auto’s uit de Fast & Furious-reeks naar een Forza-game komen. In Forza Horizon 2 en Forza Motorsport 6 was het ook al mogelijk om wagens uit de filmreeks te rijden door middel van DLC.

Forza

Nog geen reacties

  1. Ik heb de Ultimate Edition ge-pre-ordered, maar ik begin er spijt van te krijgen.
    Al worden grafische mogelijkheden de highlight van Motorsport 7, je wilt er ook een autolijst bij. En leuk, alle auto’s van Horizon 3, gecombineerd met een aantal gemissen van Motorsport 4 en nieuwe raceauto’s. Maar dan kun je wel een 700+ autolijst gaan teasen; er staat niks interessants bij. De enige twee echt nieuwe auto’s voor Motorsport 7 die we nog nooit hebben gezien: 911 GT1, 991.2 GT2 RS.
    Geen 812 Superfast, geen GTC4Lusso, geen 720S, niet eens een 675 LT, geen Aventador S, geen Rimac Concept One, etc etc.
    Ook deze FnF pack laat me koud. Alleen de Dodge Demon, Subaru (al zijn er geen rallytracks) en Charger zijn enigszins interessant, de rest is gewoon “oeh gaaf FnF auto’s”; een merchandise-item waar ik geen geld aan zou uitgeven.
    Een aantal dingen zijn leuk maar voor nu lijkt het een gefacelifte Motorsport 6. En Motorsport 6 is wat mij betreft de beste Forza Motorsport aller tijden, dus ik ben heel benieuwd hoe Motorsport 7 gaat worden. Dat gezegd hebbende, mijn Xbox is op het moment druk bezig met de game te pre-loaden.
    p.s. er gaan geruchten over de Day One Carpack die de Abarth 124, Kia Stinger, Chevy Colorado ZR2 en Alfa Giulia Q bevat, dat is wel interessant om in de gaten te houden.

  2. “Wie de Ultimate Edition of Deluxe Edition van Forza Motorsport 7 heeft besteld krijgt het pakket gratis.”

    Je bedoelt; “die hebben hier eerder al voor betaald”

  3. Dat ze eerst hun wheel support eens op punt zetten voor PC. Ze snijden een nieuwe markt aan door deze game voor het eerst voor PC aan te bieden maar de force feedback en andere dingen zijn op z’n zachtst gezegd garbage. Komt hopelijk goed, ik wil em echt goed vinden, lang geleden dat ik nog gemotiveerd een racegame heb gespeeld met een flinke career mode ipv rondjea draaien op de ring in Assetto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *