Stijlvolle telefoonhouder laad je telefoon ook draadloos op


Je telefoon draadloos opladen in stijl.

Dat doe je met de Swich. De draadloze opladers die nu op de markt zijn, zijn eigenlijk niet meer dan een soort muismat waar je de telefoon oplegt. De makers van de Swich vonden dat het anders moest. Zij hebben dan ook deze houder annex oplader ontwikkelt waarmee je de telefoon zelfs kan gebruiken tijdens het laden.

De Swich is gemaakt van walnoten hout en keramiek waardoor het een luxe uitstraling heeft. Het oppervlak waar je de telefoon op legt is gemaakt van een soort microsuction tape. Hierdoor blijft de telefoon op zijn plek zelfs als je de houder 90 graden draait. Ideaal dus mocht je tijdens een laden een video willen kijken.

Mocht je dus een telefoon hebben die QI-compatibel is dan kan je de Swich nu bestellen via Kickstarter. De makers van de Swich hebben het gevraagde bedrag al binnen, wat betekent dat de Swich in ieder geval wordt geproduceerd. Via Kickstarter zal de Swich dan vanaf november dit jaar worden uitgeleverd.

Nog geen reacties

  1. Leuk maar duur. Ik heb zoiets via eBay voor 17 dollar gekocht. Toegeven niet met zulke dure materialen. Daarna heb ik een originele Nokia fatboy erbij gekocht. Een qi lader in een kussentje werkt nog beter omdat je de telefoon lekker nonchalant neer kan leggen

  2. Leuk maar duur. Ik heb zoiets via eBay voor 17 dollar gekocht. Toegeven niet met zulke dure materialen. Daarna heb ik een originele Nokia fatboy erbij gekocht. Een qi lader in een kussentje werkt nog beter omdat je de telefoon lekker nonchalant neer kan leggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *