Street Fighter op Kickstarter haalt bizar veel geld op

Auteur: , Geen reacties
Street Fighter op Kickstarter haalt bizar veel geld op

De fans zien het wel zitten!

Onlangs werd bekend dat Mario Kart als bordspel gaat uitkomen in de vorm van Monopoly. Blijkbaar zagen gamers brood in dit idee, want via Kickstarter loopt er momenteel een campagne om vechtspel Street Fighter als bordspel uit te brengen.

In dit geval gaat het niet om Monopoly, maar om een op zichzelf staand bordspel. Op Kickstarter werd enthousiast gereageerd op het initiatief van Jasco Games. Binnen 24 uur na lancering wist het project al het benodigde geldbedrag van 400.000 dollar op te halen.

Daar hield het echter niet op. Het geldbedrag is zo’n beetje verdubbeld, want op het moment van schrijven is er bijna 750.000 dollar opgehaald dankzij meer dan 3.800 backers. Vanaf 80 dollar kun je het bordspel scoren. Wie 140 dollar overmaakt krijgt een speciale Deluxe Edition, exclusief voor Kickstarters.

Het project loopt tot en met 5 mei. De rest van het jaar zal worden gebruikt om het spel daadwerkelijk te fabriceren en de eerste leveringen moeten in maart 2019 gaan plaatsvinden. Een video van Street Fighter als bordspel check je hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).