Techgigant doet gooi naar gekste reclame ooit [video]

Auteur: , Geen reacties
Reclame techgigant

Wij zijn even helemaal de weg kwijt.

De laatste jaren weten tech-bedrijven ook qua marketing een steeds betere strategie te hanteren. Alleen al het aantal geslaagde commercials groeit gestaag. Wat te denken bijvoorbeeld van de nieuwe Galaxy S8 commercial? Lenovo, eigenaar van Motorola, komt echter met een wel heel bizarre reclame op de proppen om haar Moto Mods te promoten.

In een recordtijd van 47 seconden weet Motorola je waarschijnlijk geschokt en verbijsterd achter te laten. De hoofdrollen zijn weggelegd voor 2 designers in een zwarte coltrui (Steve Jobs, anyone?) die op een vage beat hun obsessie voor de audiojack blootgeven. Overduidelijk een flinke sneer naar Apple, die besloten om bij de iPhone 7 de populaire koptelefooningang te verwijderen.

Ironisch is dat Motorola bij haar laatste vlaggenschepen Moto Z en Moto Z Force er ook voor koos om deze ingang te verwijderen, waardoor je je afvraagt waarom Motorola juist deze feature uitlicht. Het bedrijf legt de nadruk dan ook op dat zij daadwerkelijk de smartphone hebben veranderd en niet alleen iets weg hebben gelaten, gezien de redelijk succesvolle Moto Mods die in omloop zijn voor haar toestellen.

Bizar of niet, de Motorola-reclame weet in ieder geval veel reacties te ontlokken. Een gevalletje ‘slechte’ publiciteit is ook publiciteit?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).