Tekenstylus Pencil nu ook in Europa verkrijgbaar

fiftythree pencil
Teken je weleens wat op je tablet, dan zal het vaak blijven bij wat gekriebel met je vingers. Toch kun je ook serieuze kunstwerken in elkaar zetten op je iPad.

FiftyThree’s Pencil, een digitaal potlood, is daarbij een handig hulpmiddel. Deze stylus maakt gebruik van een energiezuinige bluetooth-verbinding en stelt je in staat te tekenen zoals je dat ook op papier kunt. Daarbij zijn de voordelen van een iPad natuurlijk mooi meegenomen: je kunt zonder problemen dingen weggummen, vergroten of verslepen. Probeer dat maar eens met een A4’tje.

Mocht je je afvragen of zo’n bluethooth-potlood wel echt goed kan werken, dan overtuigt de reputatie van de makers je wellicht. Zij werkten eerder namelijk bij het team dat zich binnen Microsoft bezighield met de Xbox en Kinect. Daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor Paper, een iPad-variant op het traditionele notitieblok.

De Pencil is vanaf vandaag te vinden op Amazon. Je kunt ‘m bestellen in de kleuren Walnut en Graphite, vanaf 59,90 euro, inclusief verzendkosten.

[gv data=”wOa2XaIsEXg”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *