The Frame van Samsung: kunstwerk en TV in één

Samsung The Frame
Eindelijk een oplossing voor die lelijke TV in de woonkamer!

De TV is een zeer belangrijk onderdeel van de huiskamer geworden, sommige mensen doen de inrichting zelfs om de TV heen. Maar echt mooi wordt het nooit, liefst zou je de TV opbergen als ie uit staat. Zoals vroeger, toen hadden we nog TV-kasten die je dicht kon doen. Remember that?

Samsung heeft nu echter een hedendaagse oplossing gevonden. Simpel, maar toch elegant. Ze noemen het “The Frame” en kan aan de muur gehangen worden. Op die manier is The Frame zowel kunst als een TV. Staat The Frame aan, dan ervaar je een UHD- en HDR-kijkervaring, maar staat de TV uit, dan verandert The Frame in een kunstwerk. The Frame is nu verkrijgbaar in 55 inch (2.399,- Euro) en en 65 inch (3.199,- Euro).

The Frame bevat standaard meer dan honderd kunstwerken van artiesten van over de hele wereld. Daarnaast kun je uiteraard eigen foto’s en afbeeldingen tonen, via een speciale app. Binnenkort komt er ook een speciale “Art Store” waar men extra kunstwerken kan aankopen/downloaden. Daarnaast zijn er talloze opties om The Frame verder te personaliseren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van verschillende typen en kleuren passe-partouts en lijsten, zoals walnoothout, eikenhout en wit metaal. Je krijgt bij aankoop één lijst, een extra lijst kost 229,- Euro (55 inch).

The Frame wisselt tussen verschillende modi door zowel een helderheids- als bewegingssensor te gebruiken. De helderheidssensor past de warmte en helderheid van het licht aan, zodat The Frame op een echt schilderij lijkt en werkelijk opgaat in het interieur. Een bewegingssensor ziet wanneer iemand de kamer inloopt of verlaat. Zo kan de TV automatisch uitschakelen wanneer er niemand kijkt. Ook handig: The Frame maakt gebruik van Samsungs Invisible Connection en No Gap Wall mount. Zo kun je de TV ophangen waar je wilt, zonder dat je last hebt van kabels en snoeren.

[gv data=”2yXjycswvjY”][/gv]

Interieurontwerper Jan des Bouvrie omarmt het design van The Frame als de TV die perfect in zijn ontwerpen past. “The Frame is een revolutie in ons vak”, zegt hij. “De TV zal dan ook op een natuurlijke manier worden verwerkt in onze interieurdesigns voor klanten.” Bovendien is Jan des Bouvrie’s Conceptstore for Interior Design, Het Arsenaal in Naarden, één van de erkende verkooppunten van The Frame. Daarnaast is The Frame te koop bij CoolBlue, Wehkamp en een aantal geselecteerde vestigingen van de Media Markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *