The Sims komt naar Android en iOS

Auteur: , Geen reacties
The Sims Mobile

De levenssimulator krijgt een nieuwe, mobiele versie.

Uitgever EA komt met een nieuw deel in de lange reeks Sims-games. De levenssimulator, simpelweg The Sims Mobile genaamd, wordt langzaam wereldwijd uitgerold en zal voor zowel Android als iOS beschikbaar zijn.

Over de content van de nieuwe Sims-game is nog niet veel bekend, maar zeker is dat je met de bekende formule personages kunt aanmaken, customizen en met andere Sims kunt converseren en interacten. Ook zou je met andere spelers – je daadwerkelijke vrienden bijvoorbeeld – in-game samen kunnen spelen, wonen en praten. The Sims Mobile zal free-to-play zijn, zo meldt The Verge. In hoeverre je echte pegels moet neertellen om toegang te krijgen tot dingen als kleding, huizen en andere functies, is nog niet bekend.

Het is overigens niet de eerste keer dat EA met een gratis mobiele Sims-game komt. Eerder brachten ze ook al The Sims FreePlay uit. Deze mobiele Sims-versie heeft ondertussen een gemiddelde 4-sterrenrating (meer dan 4 miljoen stemmen) in de Google Play Store, al wordt Android’s appstore regelmatig overspoeld met nep-reviews.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).