Tilt My Blinds: bedien je zonwering met een app

Auteur: , 3 Reacties
Tilt-my-blinds

Blij met je zonwering, maar zou je ze toch liever met je smartphone bedienen? Deze Kickstarter schiet je te hulp.

Tilt My Blinds zorgt dat jouw doodgewone zonwering ineens naar de eenentwintigste eeuw getild worden. Dankzij dit vernuftige stukje techniek kun je ze via een kastje op de muur, je smartphone of zelfs helemaal uit zichzelf laten bedienen. Via de ingebouwde lichtsensor kan de zonwering ook zelf bepalen of het zonnig genoeg is om naar beneden te gaan of niet.

Geen nieuwe zonwering nodig
Het mooie aan Tilt My Blinds is dat je het gemakkelijk kunt laten werken met Luxaflex of andere zonwering die al jaren in je huis hangen. Na 15 minuten sleutelen, creëer je een goedkoop alternatief voor automatische zonwering. Omdat het apparaatje klein genoeg is, past het precies in de bovenste balk die aan het raam bevestigt zit.

Tilt-my-blinds-app

Het product kom er in twee edities: eentje die kracht haalt uit een oplaadbare lithiumbatterij en een andere die zijn energie uit zonnepanelen haalt. Met een speciale app voor iOS en Android maak je via Bluetooth verbinding met de Tilt My Blinds. Via de app kun je ook tijdstippen instellen waarop de Blinds automatisch open en dicht gaan. Mensen zonder smartphone kunnen draadloze kastjes gebruiken.

Als je snel bent kun je nog je voordeel doen van de early bird offers, waarmee je een Tilt My Blinds voor 60 dollar (46,69) in huis haalt. Bezoek via deze link de Kickstarterpagina.3 reacties

@larsp: is dit niet gewoon het zelfde als jaloesier??

http://www.apparata.nl/nieuws/op-afstand-je-luxaflex-besturen-het-kan-met-jaloesier-6660
@stanny: Het lijkt er inderdaad heel veel op, maar Tilt My Blinds is een stuk kleiner en kun je daarom in je luxaflex verwerken. Maar het valt zeker erg goed met elkaar te vergelijken.
Het zijn sowieso jaloezieën, Luxaflex is een merk wat jaloezieën maakt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).