Tonino Lamborghini Antares: Android-phone van 3.000 Euro

Auteur: , 8 Reacties

Een exclusieve smartphone, gemaakt van roestvrij staal en leder...

Deze telefoon kreeg de naam Antares en moet grofweg 3k gaan kosten. De fabrikant is Tonino Lamborghini, de naam die al jaren wordt verbonden aan koffiezetters, tablets, sigaretten en nog veel meer. Dus geen echte Lamborghini, maar bijna. Tonino Lamborghini is namelijk de zoon van Ferruccio Lamborghini, de oprichter van het welbekende Italiaanse supercarmerk.

The body’s smooth contours and strict lines, the elegant finish of details and the combination of metal and leather, typical of luxury iconic sports cars, – everything is produced with the highest taste required of each model that comes to the market under the Tonino Lamborghini brand.

Enfin, de “high-end” smartphone draait op Android 4.2 (Jelly Bean) en is voorzien van een 4,3 inch hd-scherm, 1,5GHz quadcore-processor, 13 megapixel-camera aan de achterkant, 5 megapixel-camera aan de voorkant, 32 GB intern geheugen en een 32 GB mico-sd kaart voor opslagruimte.

De Antares komt vanaf december op de markt in Rusland en China. Begin 2014 kun je de telefoon ook kopen in de Verenigde Staten.8 reacties

Voor die prijs koop je 6 x Samsung S4 en dan hou je nog 6 € over.
@toroloco: Ik heb toch echt liever deze Antares dan een brakke S4..
Nu nog wachten op de drop-test ! :p
is de eerste al in flammen opgegaan??
ik heb er gelijk een besteld!!!
just kidingggggggg
Ah, er zijn ook genoeg mensen die een iPhone kopen, dus deze raken ze ook wel kwijt.
But….. Will it blend?
Gadver zeg. Dat space-achtige design van Lamborghini kan me echt niet meer bekoren de laatste tijd. Dit is ook ( en vooral ) van toepassing op hun modellen, maar dit lelijke toestel laat het ook al zien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).