Top 10: de meest gedownloade films vd week [w24y2014]


Ook op de laatste dag dat Nederland moet voetballen in de pool hebben we gewoon weer een top 10 van meest gedownloade films via BitTorrent.

Met Maleficent heeft Disney weer een nieuwkomer in deze lijst. Hierin zien we Angelina Jolie in de rol van Malafide in het sprookje Doornroosje. Het is dan ook een remake van de Disney film uit 1959. Alleen zien we deze keer de film door de ogen van Malafide.

De nieuwe nummer één is deze week de film van Family Guy- en TED-bedenker Seth MacFarlane. Deze grappige film gaat over een cowboy die het op moet nemen tegen een beruchte crimineel. Verder zien we Edge of Tomorrow een duikeling maken, maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de kwaliteit van de torrent. Ik vermoed dan ook dat we deze spannende film snel weer zullen zien stijgen in de lijst zodra er een goede versie beschikbaar is.

Voor de mensen die The Grand Budapest Hotel nog niet hebben gezien raad ik dat bij deze nogmaals aan. De film beschikt namelijk over een sterrencast die elk hun eigen rol briljant spelen. Op Rotten Tomatoes heeft de film zelfs een rating van 92%.

1. (7) A Million Ways to Die in the West (Webrip) – IMDb: 6,4
[gv data=”WhGkcOoTlkQ”][/gv]

2. (1) 300: Rise Of An Empire – IMDb: 6,6
[gv data=”2zqy21Z29ps”][/gv]

3. (3) X-Men: Days of Future Past (CAM-versie) – IMDb: 8,5
[gv data=”gsjtg7m1MMM”][/gv]

4. (-) Godzilla (TS) – IMDb: 7,3
[gv data=”vIu85WQTPRc”][/gv]

5. (4) The Grand Budapest Hotel – IMDb: 8,3
[gv data=”_DmXdU8Nglk”][/gv]

6. (-) Maleficent (TS) – IMDb: 7,4
[gv data=”_pgmFAOgm5E”][/gv]

7. (6) Rio 2 – IMDb: 6,7
[gv data=”IkZM1Zc0mBU”][/gv]

8. (8) The Lego Movie – IMDb: 8,2
[gv data=”Yj4GeCk5SBk”][/gv]

9. (5) Edge of Tomorrow (TS/Cam) – IMDb: 8,2
[gv data=”yUmSVcttXnI”][/gv]

10. (4) Street Fighter: Assasin’s Fist – IMDb: 8,2
[gv data=”99XiMYKsHl8″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Hij staat er nog niet in (waarschijnlijk volgende week), maar Neighbors met Seth Rogen is een absolute aanrader als je van slappe humor á la Superbad houdt.

  2. Hij staat er nog niet in (waarschijnlijk volgende week), maar Neighbors met Seth Rogen is een absolute aanrader als je van slappe humor á la Superbad houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *