Trickey: bouw je eigen modulaire toetsenbord

Trickey
Dit toetsenbord heeft maar zes toetsen, die je helemaal zelf kunt programmeren. Ideaal voor je shortcuts en dankzij deze Kickstarter heel gemakkelijk om zelf in te stellen.

Het Trickey toetsenbord is ontworpen door studenten aan de Universiteit van Tokio. Het kleine toetsenbordje bestaat maar uit zes toetsen, maar kan voor tal van zaken gebruikt worden. Zo is het een handig hulpje voor iemand die regelmatig met Photoshop bezig is, zodat hij de meestgebruikte shortcuts op deze zes toetsen kwijt kan, of voor een gamer die maar een paar toetsen nodig heeft.

Trickey-Games

Draagbaar
Iedere toets kan geherprogrammeerd worden als je een andere toetsenbord-combinatie toch handiger vindt, maar ze onthouden de functie wel die je ze toegeschreven hebt. Handig als je op meerdere computers werkt en je de Trickey met je mee wilt nemen.

Voor 136 dollar kun je jouw eigen Trickey met zes programmeerbare toetsen bestellen via de Kickstarterpagina van het project. Best een hoge prijs voor zes toetsen, al is het wel een gave manier om je klassieke toetsenbord uit te breiden. Als het Kickstarterdoel gehaald wordt, worden ze in september dit jaar over de hele wereld verscheept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *