Trijntje Oosterhuis faalt met like-actie voor Giro 555

Auteur: , 5 Reacties
Trijntje Oosterhuis Giro 555 #fail

Het lijkt erop dat Trijntje Oosterhuis de kracht van social media een tikkeltje onderschat heeft.

Gisteravond plaatste de zangeres een bericht op Facebook met de melding dat ze voor elke like op haar social media een €1 zou betalen aan Giro 555 voor de slachtoffers van de tyfoon die over de Filipijnen raasde. In zeer korte tijd kwamen er honderdduizenden likes en inmiddels lijkt het dat de actie is teruggetrokken.

Via een omweg is de post van Trijntje op Facebook nog te vinden (hier), maar als je op haar pagina kijkt lijkt de post van de aardbodem verdwenen. Is Trijntje een beetje geschrokken van alle aandacht en zag ze het niet zitten om zoveel geld op te hoesten? Of is er iets anders aan de hand?

Trijntje zelf is niet bereikbaar voor commentaar, maar het gerucht doet de ronde dat “iemand anders” het bericht op haar Facebook, Twitter en andere kanalen gezet zou hebben. Het gerucht gaat zelfs dat haar kinderen verantwoordelijk zouden zijn voor deze post. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd. (via: glamora.ma)

UPDATE: Trijntje schoffeert al haar Facebookvolgers- en likers, want ze gaat het aantal likes NIET omzetten in euro’s.5 reacties

Whaha, bad karma voor haar.
Update:

“Ik vind het vreselijk om te zien wat er gebeurt op de Filipijnen. Er zijn duizenden doden gevallen en dat is moeilijk te bevatten. Ik ben zelf moeder van twee kinderen en de beelden raken mij heel erg. Het doet me goed om te zien dat mijn zorg gedeeld wordt en dat mensen in grote getale doneren en liken. De actie is een mooi voorbeeld van dat wanneer je allemaal iets kleins doet, je samen tot iets groots kan komen. Iedereen zal begrijpen dat ik helaas geen 2 ton kan storten, maar ik zal gul geven. Tenslotte gaat het niet om mij, maar om de slachtoffers van de ramp die hun leven opnieuw moeten opbouwen en de hulpverleners die daarbij helpen.”
nu staat treintje voor de keus. Voor ever en altijd de grap zijn of iedereen de mond snoeren en flappen tappen!
@Laue: dat lijkt me duidelijk, she’s a joke! ;)
Een volgende week allemaal weer massaal unliken!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).