Trotseer de winter met deze opblaasbare Nudown-jas

Opblaasbare-Winterjas
Met de schommelende temperaturen van tegenwoordig kan het geen kwaad om wat extra isolatie op zak te hebben. Met deze Nudown-jas bescherm je jezelf tegen alle temperaturen.

In de jaszak van de Nudown-jas zit namelijk een klein handpompje verstopt, waarmee je op ieder gewenst moment je jas kunt vullen met lucht. Hoe meer je pompt, hoe beter de jas je isoleert tegen de buitenlucht.

Warm en koud
Je kunt de lucht er ook handmatig uit laten lopen, dus als je de trein instapt na een koude fietstocht kun je de jas weer leeg laten lopen. Hoewel de jassen vooral bedoeld zijn voor bergbeklimmers en hikers, misstaat een dergelijk kledingstuk niet op de koudste winterdagen.

Nudown

Bergen beklimmen
De bergbeklimmers onder ons kunnen ook een speciale pomp bestellen waarmee je argon in de Nudown pompt. Dit gas isoleert uitstekend en wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het opblazen van de droogpakken van duikers. Voorlopig is de jas van Nudown alleen nog hier te koop in de Verenigde Staten, waar je de jas voor 281 euro aan kunt schaffen en een vest voor 201 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *