Vanaf deze datum check je The Walking Dead weer op TV

Auteur: , Geen reacties
The Walking Dead

Het achtste seizoen zal weer worden hervat op FOX.

Na een periode van een winterstop keert The Walking Dead eindelijk weer terug op de buis. Het heeft even geduurd, maar later deze maand kunnen we weer genieten van de avonturen van Rick, Michonne en de rest van de groep.

Zoals gebruikelijk zal seriezender FOX de verantwoordelijk op zich nemen om The Walking Dead naar de Nederlandse kijker te brengen. Vanaf maandag 26 februari wordt wekelijks om 22.00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden. Het tweede gedeelte van het achtste seizoen bestaat uit zes afleveringen.

Het negende seizoen van The Walking Dead gaat mogelijk dit najaar van start. Lees HIER meer over het eventuele verloop van het huidige seizoen en check DAAR voor info wat we weten over seizoen negen.

In seizoen 8 verklaart Rick Negan en zijn troepen de oorlog. De Saviors zijn met meer, hebben betere wapens en zijn meedogenloos, maar Rick en de andere gemeenschappen vechten samen in de hoop op een betere toekomst. De strijd barst los als ze beginnen aan een grote en gedurfde tegenaanval.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).