Vergeet de Bucket Ice Challenge: dit is nu de hotste uitdaging

Auteur: , Geen reacties
https://static.apparata.nl/images/2016/High-five-selfie.jpg

De high five selfie is nieuwste challenge op social media Je zelf overgieten met ijswater. Of je allereerste foto ever op Facebook opnieuw posten. Oftewel Facebook-challenges. De laatste uitdaging is bijzonder lastig...

De nieuwste trend is namelijk het maken van selfie terwijl je in je handen klapt: high five selfies. Zoals bij veel virale trends begon het allemaal op Twitter. Daar postte Seth Schneider een vage foto van zichzelf terwijl hij in z’n handen klapte. Big deal zou je zeggen. Toch werd zijn gekke actie in no time overgenomen.

De afgelopen dagen verschenen er steeds meer foto’s op social media van de high five selfie. Sommige wazig en slecht, sommige scherp en mooi van compositie.

De fun van deze challenge zit ‘m er natuurlijk in dat er gerede kans is dat je telefoon in gruzelementen valt. En als je natuurlijk echt wil opvallen, maak je geen high five selfie maar een variant: bijvoorbeeld de selfie dab.

De dab selfie

Ps: Weten jullie deze stomme challenge nog?

En als je echt je geheugen wilt opfrissen en heel hard wilt lachen: check dan deze post met 233 viral video’s. (Gelukkig duurt de samenvatting maar 7 minuten!)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).